Friday, April 10, 2009

Detective Jengka

Haha. Kamu mesti tertanya-tanya apakah ini kena mengena dengan detektif? Inilah game detektif. Sumpah terbaik. Aku naik botak untuk mencarik hint-hint yang macam haram susah. Bayangkan, dalam satu skrin itu, kita perlu mencari ladybug? Gila. Tapi apa boleh buat. Aku detektif terhebat. Macam tendang roket saja cari.

Detektif lanjut usia ini tengah menjalankan siasatan. Dia pun telah keguguran rambut akibat menggaru ketika mencari hint. Haha. Permainan ini seperti 'mix and match' la juga. Tapi lebih advance. Anda patut cuba okay.

;)

8 comments:

  1. i'd like to say a word about your poll!
    too bad it didnt have my answer
    haha :p
    i'd say, who cares who made the move first
    if i like a guy and he's clueless, i'd go for him first
    if a guy likes me yet im clueless,
    i say u come to me!
    that easy!
    haha :p

    ReplyDelete
  2. To adlynndiyana :

    Alaaa..
    bubuh je la ape yang rase patot.
    haha

    ReplyDelete
  3. haha
    fighting for my right okay?
    :P

    ReplyDelete
  4. I dah accomplish kan mission I dalam game tuer.
    Plus I'd end it for twice.

    *berlagak. B-)

    ReplyDelete
  5. To june :

    eleh. bosan la kalau da tau mane nak carik.
    duh~

    ReplyDelete
  6. u try la, diffcult to remember back all da things yg kite dah jumpe in 12 cases like dat..

    ReplyDelete